Cross Grazing – Haal het meeste uit uw landbouwgrond!

Cross-brushing wordt al een hele tijd gebruikt. Wat begon als een basiszaak van boeren die profiteerden van hun toegankelijke landbouwgrond, is nu typisch geworden, met tal van bijzondere voordelen.

Een rondom overziend veld impliceert iets dat verder gaat dan prachtige velden. Een veld dat overal wordt bewaakt, is meer winstgevend en kan meer voeding geven aan uw pony en ander vee. De manier om het meest voordelige, meest winstgevende veld te hebben, is door consequent de juiste toedieningsstrategieën te oefenen. Om dit productief te doen, zijn er drie fundamentele zaken waar we ons op moeten concentreren: controle aanraken, de leidinggevenden onkruid wieden en het bord composteren.

Onkruid en uitwerpselen van het bord zijn kwesties die de overgrote meerderheid vanaf nu beheert. Onkruid wordt regelmatig beperkt door synthetische stoffen, natuurlijk, of door bepaalde wezens toe te staan ​​erop te kauwen. Meststof mag niet in enorme hoeveelheden worden geaggregeerd en moet worden uitgespreid om het veld normaal te prepareren.

Aanraakbediening is een smidgen meer inbegrepen, en dit is de plek waar kruispuntborstelen kan worden gebruikt. Om een ​​ideaal veld te hebben, zou u moeten beginnen met het kiezen van een zadenmengsel dat uitstekend zal functioneren voor uw regio, voor uw neerslagcirculatie, bodem-pH, bodemstructuur en bodemsupplementen. Als je de juiste melange hebt gekozen, moet je ervoor zorgen dat alle ponyweides een gelijkmatige bodembedekking hebben, tussen de vijf centimeter en twaalf centimeter. Door een gelijkmatig maaiveld te behouden, kunnen uw pony’s niet verzwakt raken door gebieden met desintegratie, verdichting of minerale onregelmatigheden uit stevig bijgesneden gebieden en ruw terrein te verwijderen.

Waarschijnlijk de meest ideale aanpak om een ​​egale bodembedekking te houden en om uw pony’s geluid te houden, is het actualiseren van een poetsrevolutieprogramma. Een aanrakende draai houdt in wezen in dat poetsen is toegestaan ​​in een bepaald gebied, gevolgd door een rustperiode. De lengte van uw rustperiode is doorgaans gelijk aan het ontwikkelingstempo van het veld. Als het bijvoorbeeld anderhalve maand duurt voordat uw akker zich heeft ontwikkeld en dikker, moet u ongeveer veertien dagen knabbelen, gevolgd door een rustperiode van meerdere weken. Deze basisstunt kan zeker de kans verkleinen dat je pony wordt weggevaagd.

Een andere variant van roterend aanraken is stripborstelen. Stripborstelen zorgt ervoor dat wezens niet specifiek hun favoriete gebieden aanraken door elke regio op zijn beurt toegankelijk te maken.

Steek aanrakende elementen probleemloos in beide bovenstaande technieken. Kruising eten, of knabbelen mengen, voegt zich bij verschillende soorten wezens, bijvoorbeeld schapen, geiten, alpaca, koeien of jackasses met pony’s. Dit kan zeer winstgevend zijn voor het veld, aangezien de niveaus van bodemsupplementen stijgen door de verschillende soorten compost die worden bespaard. Verschillende wezens eten met verschillende snelheden en neigen naar verschillende soorten gras en onkruid. Dit helpt bij het houden van een zeer gelijkmatig veld.

Hoewel kruisend poetsen zeer gepolijst is en ongelooflijk nuttig kan zijn, zijn er een aantal essentiële welzijnsproblemen die u moet weten. Als u bijvoorbeeld ossen met pony’s gaat vergezellen, zorg er dan voor dat u de koeien onafhankelijk van de pony’s uit of in de wei-zone brengt. Enorme wezens, bijvoorbeeld vleeskoeien, kunnen erg dynamisch zijn en kunnen door hun grootte incidenteel een pony schaden.

Talloze mensen die nadenken over kruispunten die de stress enigszins borstelen over het vergroten van het potentieel voor het verspreiden van wormen en verschillende parasieten op hun boerderij. Als je de kans hebt dat dit een probleem is waarmee je vecht, zou je moeten nadenken over de soorten wormen en parasieten die je schepsels in alle opzichten gemeen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.