Hoe Bitcoin kan stijgen tot $ 30.000

Bitcoin-prijzen zijn explosief gestegen. Ik zou graag zien dat de cryptocurrency op adem komt en een vlucht maakt naar $ 30.000.

 

Bitcoin blijft roodgloeiend. Terwijl de cryptocurrency vrijdag vlak was, moeten stieren blij zijn met de manier waarop het standhoudt. makkelijk bitcoin kopen online.

 

Voor een vluchtig activum zoals bitcoin wordt het woord ‘plat’ niet vaak gebruikt om de prijsactie te beschrijven. Maar dat is wat we vrijdag hebben na een rally van 9,9% op woensdag en nog eens 6,8% winst op donderdag. De verhuizing stuurde bitcoin naar een recordhoogte.

 

Sommige beleggers verwachtten dat de bitcoin-prijzen een beetje zouden afnemen. Dat is nadat het donderdag maar liefst 11,3% steeg voordat zijn winst werd afgebouwd.

 

 

Het zag eruit als een uitgeputte rally, aangezien bitcoin zich had verzameld voor zes opeenvolgende sessies tot 17 december. De start van die rally kan worden teruggevoerd tot het dieptepunt van 11 december bij $ 17.570. Cryptohopper betrouwbaarheid is hoog.

 

Bitcoin steeg prompt met meer dan $ 6.200 naar het hoogste punt van donderdag, een winst van 35,3%.

 

Eerder dit jaar noemde de legendarische handelaar Paul Tudor Jones bitcoin het ‘snelste paard’ omdat hij op zoek was naar investeringen om te profiteren van het drukken van geld, lage rentetarieven en andere liquiditeitsverhogende inspanningen van de Federal Reserve en andere centrale banken.

 

Ik denk niet dat de rally van donderdag een uitputtend punt markeerde in bitcoin – althans niet op de lange termijn.

 

Op de wekelijkse grafiek hierboven hebben we een eenvoudige lay-out die helpt bij het verklaren van de verschillende rally’s en pauzes.

 

Bitcoin heeft een sterke opwaartse trend doorgemaakt sinds het dieptepunt in maart. Uiteindelijk wankelde het 200-weekse voortschrijdend gemiddelde als ondersteuning, maar hield het goed stand onder dwang.

 

Vanaf daar hadden we een uitbraak van meer dan $ 10.000 en vervolgens hield bitcoin dat niveau vast als ondersteuning. Voor een bullish handelaar is dat een uitstekende ontwikkeling in prijsactie.

 

Bitcoin vloog toen hoger, naar de vorige recordhoogte, net onder de $ 20.000. Uiteraard stopte bitcoin rond dit niveau toen het de eerdere hoogtepunten naderde. Verder was de extensie van 161,8% van het laagste punt in maart naar het hoogste punt in 2019 in het spel bij $ 19.800.

 

Nadat hij met grote kracht door dit gebied was geduwd, tagde bitcoin de tweevoudige bereikuitbreiding op $ 23.528.

 

Dus wat nu?

 

Ik weet niet of we het zullen krijgen, maar een terugval naar $ 20.000 zou een uitstekende ontwikkeling zijn. Het hoeft niet $ 20.000 te bedragen, maar een opmerkelijke dip zou een kans kunnen zijn.

 

Het zou kopers niet alleen een nieuwe kans geven om ‘de truck vol te laden’, maar het zou ook kunnen aantonen dat eerdere weerstand nu ondersteuning is, zoals we zagen met het $ 10.000-niveau. Bovendien zou het bitcoin in staat stellen om een ​​beetje te verteren na een grote run in korte tijd.

 

Als het gebied van $ 20.000 als ondersteuning mislukt, wordt het voortschrijdend gemiddelde van 10 weken in het spel gezet.

 

Als bitcoin het huidige hoogste punt op $ 23.630 kan opnemen, dan kan de 261,8% -verlenging het volgende doel zijn, omhoog in de buurt van $ 29.562.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.